• Twitter
  • Facebook

Het was zaterdag

Bart Rovers
"Zoals gewoonlijk moest ik het lijk ruimen, dit karweitje was speciaal mij beschoren."
Waardering
(1)
Genre
algemeen, verhalenbundel
Datum van plaatsing
04-07-2017
Omvang
3 pagina's
Bekeken
98 x
Downloads
28 x
Meld als ongepast
Het zaterdagontbijt wordt voorbereid. Onderwijl ruimt het ik-personage een muizenlijk op dat hij gevonden heeft bij een gifbergje in de eetkamer waar een niet uit te roeien muizenplaag heerst.

Recensies

Geef in maximaal 100 woorden op een opbouwende manier je mening over dit werk. Onze redactie bekijkt alle lezersreacties vóór plaatsing. Je kunt hier ook alleen een beoordeling met sterren toekennen.
Schrijf een recensieLaat op een opbouwende manier weten wat je van dit werk vindt. De redactie leest vóór plaatsing alle recenties. Ongepaste reacties worden niet gepubliceerd.
Door
Bancha
Waardering:
Leeftijd
40-49 jaar
Geplaatst
9 juli 2017
Heel mooi neergezet, de troosteloze sfeer van een huis van een oud mens. De treurigheid en het verval 'stralen' er van af. Tja, en het enige wat helpt tegen een muizenplaag, is een kat. Het is vooral de kastenlucht die de muizen verjaagt, maar ze eten ook echt muizen op. Allen de staartjes laten ze liggen...

Meld als ongepast Reageer

Schrijver

Ik ben fotografisch kunstenaar en exposeer regelmatig met landschaps- en natuurfotografie. Ik schrijf verhalen in diverse genres, soms poezie en een enkele maal schrijf ik in mijn weblogboek 'Culturele ...
meer over deze schrijver